Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itthon egy csomó virsli....

Van itthon egy csomó virsli. Mit csináljak belőle? Inkább valami sós süteményt vagy valamit?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Vágj bele egy csíkocskát amit tölts meg sajttal. így panírozd be (2×), majd süsd ki forró olajban.


Én pörköltet is szoktam belőle készíteni. Tarhonyával tálalom, mint anno a menzán.


Valami rétes tésztába is bele töltheted, így megsütheted.


Ezt a receptet még nem próbáltam, de ami késik nem múlik, mert nagyon vonz: [link]


Virsli saláta

2011. aug. 10. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor csináltunk olyat mindig hogy a két végétől fél-fél centire átvágtam, úgyhogy az alját ne vágjam át (mint egy hajó) ebbe a csíkba dugdostam 1-1 kocka bacont csak annyira, hogy szétnyissa a lyukat abba tettem bolognai szószt, baconbe tekertem tepsibe raktam sok sajttal megszórtam és pirosra sütöttem, steak krumplival ettük! Nagyon finom volt, de mióta füstlit veszünk azóta ez nem kivitelezhető... Túl vékony
2011. aug. 10. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

- Tepsis virsli: [link]

- Virslisaláta (ebbe tehetsz még kukoricát, mirelit franciasaláta keveréket, borsót, akármit)

- Sült virsli körettel (tehetsz aztán rá sajtot, v tepsiben sütöd, baconba tekerve-sajttal, ilyesmik)

- Virslis rántotta - de az első recipe lényegében ez

- Virslis pizza, tészta


Rengeteg variáció létezik.

2011. aug. 10. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem van egy tuti sós kifli receptem amit virslivel is megtölthetsz és isteni ha érdekel leirom.
2011. aug. 10. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Imádom a virslis ételeket, én nagyon kíváncsi lennék a sós kiflis receptedre. Megköszönöm, ha leírod.
2011. aug. 10. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim válasza:
Vajas tésztát vágd fel csíkokra és a virslit tekerd be vele, kend meg tojással a tetejét, szórj rá szezámmagot és süsd meg! Nagyon finom, hamar el fog fogyni!
2011. aug. 10. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

5,5 dl tej,2,5 dl olaj,2 ek cukor,1 ek só. 1 kg liszt 2 budafoki élesztő.Tejben kis cukorban felfuttani az élesztőt és meggyúrni a kelt tésztát ezekből,haggyjuk megkelni aztán a nagy bucit 4 felé osztod(bucikra)kinyugtod kör formára fél cm vastag max.cikkekre vágod én 12 cikkre szoktam és mindegyiket megkened olvasztot vajjal,ráteszel egy virslidarabot(egy vislit 3-ba elvágok(ha gondolod tehetsz mellé mustárt is és feltekered.utána tojással megkenni atetejét,reszelt sajtal vagy szezámmal megszórni és 200fok olyan 15 perc,de látszik rajta ha kész van szép aranybarna és dagi.

Ezt szoktam még tölteni sonkával,sajtal,kolbival sajtal,de betöltheted akármivel ami szem szájnak ingere,tuti jó lenne benne akár egy májas töltelék is,amúgy simán natúrba tetején szezámmal vagy sajtal nagyon jó vendégváro és olcsó is.

2011. aug. 10. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Ui:mivel lehet a lisztbe is külömbség,de akár egy életsző textura is más lehet ezért ha pont nem olyan a tlszta ahogy gondolod(érezni lehet ha jo egy kelt tészta)akkor lisztel vagy olajjal nyugodtan lehet korrigálni.
2011. aug. 10. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszi a receptet
2011. aug. 11. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
Pálinkát!
2011. aug. 13. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!