Gyümölcs tortánál a gyümölcs alá mit tesztek, puding krémet vagy lekvárt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 13:18
1/8 anonim válasza:
3 deci tejben megfőzött sűrű pudingot.
2/8 anonim válasza:
Én is sűrű pudingot teszek a gyümölcs alá, rá meg tortazselét.
4/8 anonim válasza:
Mindenképp pudingot. Vagy Dr. Oetker Aranka krémporból készített vaníliakrémet.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
Én is pudingot használok : azért kérdeztem mert az egyik ismerősőm mondta ,hogy ők a puding alá kennek lekvárt .
Sehol nem hallottam még így.
2013. dec. 13. 14:07
6/8 anonim válasza:
Igen, én is kenek lekvárt a puding alá, próbáld ki. Mikor először csináltam és adtam belőle a szomszéd néninknek, nem tudta, mitől olyan finom ;)
7/8 anonim válasza:
A puding alá simán lehet lekvárt is kenni, de a gyümölcs alá közvetlenül nem szoktunk.Kivétel a gesztenyés almatorta, ott a párolt alma alá teszek egy kis lekvárt, hogy ne áztassa el a piskótát.
8/8 anonim válasza:
En ugy keszitem,hogy a piskotat kicsit megszurkalom es kenek ra egy vekony reteg baracklekvart ( nem dzsemet!), majd ra a vanilia pudingot. A lekvar nem zavaro iz, nem is nagyon erzodik, inkabb azert teszem ra,mert puhitja es szaftosabba teszi a piskotat. Probald ki, imadni fogod,garantalom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!