Zacskós zselét megfőztem, vártam 10 percig, míg sűrűbb lett, de a 10 perc alatt kevergettem sokszor, meg főzés közben is.10 perc után ráraktam a sütire, de olyan darabos és nem olyan mint egy normális zselé. Mitől? A sütin puding van és gyümölcs.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 21:07
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt elég meleg a zselé,amikor a sütire raktad. Amikor leveszed a tűzről,2-3 perc után kell a sütire rakni,és elég gyorsan kell vele dolgozni,mert hamar megkocsonyásodik.
2/2 anonim válasza:
szerintem csomós lett mint a puding
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!