Pudingba hogyan mutatna a gumicukor?
A gumicukor jól mutatna benne. Főleg ha gyerekeknek akarod elkészíteni és díszíteni.
Illik még hozzá a babapiskóta, piskótakorong, roletti, pillecukor.
Úgy is fel tudod dobni hogy rétegesen csinálod, pl. 3 színnel: puncsos-csokis-vaníliás --- tetejére jó sok tejszínhab, ráteszed a gumicukrot stb-t, és megszórod vagy szórócukorral, vagy csokiöntetettel.
Hát ha nagyon kemény habot versz akkor talán nem süllyed el.
Ha kihagyod a tejszínt és úgy rakod a pudingra, akkor fontos(!): hogy a már kihűlt pudingot díszítsd gumicukorral. Mert ha még meleg akkor a gumicukor lent landol az alján.
Főzős pudingot a következőképpen szoktam készíteni.
Nem tudom, hogy hívják azt a tepsiformát vagy tálat, ami egészen alacsony és hullámos a széle, de ennek az alját kibélelem kávéba mártogatott babapiskótával. Erre jöhet a puncsos puding, ennek a tetejére pedig a vaniliás puding.
A legtetejére rakhatsz finom barack befőtett, meggybefőtett stb, tortadarát.
7-es vagyok
Kör alakú ez a bizonyos tál.
szerintem ilyen porcelán muffinformába tedd bele, tegyél rá tejszinhabot, és abba tedd a gumicukrokat, de ilyen "szeb" fajtát, volt pl régen eper formájú azt hiszem Haribo, meg ilyen gömb alakú... :D
ilyen alakúra gondoltam, csak nem piskóta van alatta, hanem puding(az is megkeményedik): [link]
vagy tehetsz rá egy gombóc fagyit :D
ja, és küldhetsz belőle nekem is ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!