Aha. Akkor ha már felnőtteknek érzitek magatokat, és felnőtt dolgok után sóvárogtok (és merészen próbálgatjátok is azokat), akkor a következményeket is vállaljátok felnőtt módjára.
Álljatok szüleitek elé, és közöljétek, vagytok annyira felnőttek (érettek agyilag, biológiailag, érzelmileg stb), hogy megigyatok velük egy felest. Utána meg egyétek meg együtt a gumicukrot.
Majd kiderül akkor, hogy ki a legény a gáton.
Addig is nézegessetek olyan topikokat, ahol az alkoholmérgezésről, meg az agysejtekről, a detoxiról van szó. Nem árt teljeskörűen tisztában lenni a dolgokkal.
tegnap 14:59
elhiheted, hogy az akadémiai székfoglalód egy kalap kakát nem ér :)
Nemtom, még nem ettem. :D Hol lehet kapni? A jell-o-shot viszont poén.
Amúgy meg de sok itt a besavanyosott ember. :/ Én simán megkóstolnám, mert nyitott vagyok ilyen téren, egyszer mindent meg lehet kóstolni, nem?
(20 elmúltam, apámékkal együtt szoktam néha pálinkázni, a vodkát is megiszom, de nem vagyok alkesz és a detoxhoz sem volt még közöm. -.-")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!