Pudingba hogyan mutatna a gumicukor?
9-es, köszönöm szépen, igen az :)
Kérdező: bocsánat, hogy eltértem a témától :)
Hát le a kalappal előtted, hogy így szereted a párod gyerekét!!!!!!!!
Az én exférjemnek az élettársa az első perctől gyűlölte a lányomat, az apukát el is marta mellőle teljesen.
Karácsonykor is csak a nagyszülőknél találkozott az apjával... egy 3 éveseknek szóló játékot kapott.... a lányom már 11 éves, de annak úgy örült hogy az apjától kapta...
pedig általában még csak köszönni sem köszön a saját lányának.. a csajról meg ne is beszéljünk.. :-(
kedves utolsó. hát ez borzalmas...11 évesnek egy 3 éveseknek szóló játék? Először mosolyogtam rajta, de aztán elszörnyülködtem :S
Hát nálunk sajnos a fordítottja áll fenn. Az édesanyuka próbál minket elidegeníteni...apukát is engem is. Csak sajnos nálunk mondhatni szerencénk van, mert a gyermek nem hogy útál minket hanem borzasztóan ragaszkodik apukához is, hozzám is. egyszerűen egy gyerek nem csapható be. hiába hallja hogy apa így hülye, apa így szemét, apa így rossz, meg hiába mondja azt, gogy apa barátnője így hülye, így szemét...a gyerek mégis mikor nálunk van jólérzi magát, és a kis fejében összeteszi a képet, hogy talán anya nem mondd igazat, hisz apa is meg a barátnője is halál jó fej, jó kis programok vannak, szeretet van, és béke abban a 2 napban...tehát nálunk nem érte el anyuka a célját...
mondjuk nekem az a furcsa nálatok, hogy apukát így belehetett folyásolni ezek szerint?? Azért sajnos ailenkor apukát is minősíti az, hogy egy nőnek sikerült elidegeníteni a lányát...érted hogy mire gondolok!
Hát nálunk kijelenthetem, hogy párom abban a pillanatban megszakította volna velem a kapcsolatot amint "bántanám" a gyereket, vagy amint megpróbálnám őket egymástól elidegeníteni. egyszerűen látom páromon hogy él hal a gyermekéért.
Ezért mondtam hogy le a kalappal előtted, hogy meg tudjátok neki teremteni az OTTHONT.
Az anyukával ne foglalkozz, sajnos minden családban van valaki aki miatt nem lehet kerek a történet.
Igen, tudom hogy az exem is nagyban tehet róla hogy így viszonyul a gyerekünkhöz!
Viszont a csaj még rá is tett pár lapáttal hogy így alakuljon a helyzet.
Már rég elváltunk, amikor az apai nagyszülők azzal hívtak fel hogy a családban lesz egy esküvő amire nagy szeretettel elvinnék a lányom is mert őt is meghívta a menyasszony és a vőlegény, ha elengedem. Bennük maximálisan megbízom, és gondoltam majd jót fog táncikálni az akkor 5 évesem az apjával is stb. Szóval hogy élmény lesz neki.
Aztán az esküvő után visszahallottam hogy kisebb botrány volt,amit az exem barátnője okozott. Amikor az egész násznép kint állt (voltak vagy 200-an) és várták hogy kilépjen az ifjú pár a hivatalból, akkora tolongás lett a fényképezés stb miatt, hogy odaszóltak az ex barátnőjének hogy fogja meg gyorsan a lányom kezét mert nehogy valaki fellökje vagy elkeveredjen a nagy embertömegben. erre ő flegmán odakiabált hogy mit fogdozza ennek a ...-nak a kezét, neki senkije. fogdozza a kezét az anyja... (én ott sem voltam)
Na ez aztán megadta az alaphangulatot, mert az egész ex rokonság egy emberként hördült fel. Nálam meg itt vágta el magát végképp a csaj.
Szidni soha nem szidtam senki előtt őket, csak egyszerűen fáj hogy meg lehetne ezt normálisan is oldani, nem kellene ellenségeskedni. Igaz, hogy én hagytam el a volt férjem, de az is igaz hogy az egész famíliája én mellettem áll ki, minket hívnak ( az élettársammal együtt) kerti partykra, szülinapokra, karácsonyra stb. és nem az exéket.. ez is érdekes.
Nem értem mi baja van velem az ex élettársának!? Mit vétettem neki, amikor soha 1 szót nem beszéltünk, ráadásul ő akkor ismerte meg az exférjemet amikor mi már 1 éve elváltunk. Tehát, nem értem... És hogy a gyerekem mit ártott neki???
Szóval te maradj csak ilyen aranyos!!! :-) Jó dolga van a gyerkőcnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!