Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebbe a sült túrótorta receptbe...

Ebbe a sült túrótorta receptbe hogy tudnám "belecsempészni" a narancsot?

Figyelt kérdés

Ez lenne az: [link]

A puding kikeverésénél esetleg a tej egy része helyett lehetne narancslé? Narancsdarabok esetleg?

#narancs #sült túrótorta
2013. dec. 9. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ::
2013. dec. 9. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Apróra vágott lehártyázott narancsdarabkákat tehetsz bele,és a narancs lereszelt héja is nagyon finom aromát ad.

Persze forró víz alatt alaposan le kell sikálni a narancsot.

Esetleg narancsaroma (illóolaj) is szóba jöhet.

2013. dec. 9. 16:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert attól félek,hogy esetleg sütve a narancsos túrókrém keserű lehet vagy ilyesmi. :S
2013. dec. 9. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Kikeverhetnéd csak narancslével a pudingot, mint a fanta szeletnél.
2013. dec. 9. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a Fanta szelet tortaként is elkészíthető,de én mostdirekt sült túrótortára kérdeztem rá,hogy baja lesz ha valamilyen módon narancs kerül-e bele. Idén nem pudingos vagy vajaskrémes narancstortát szeretnék,hanem valami újat kipróbálni. :)
2013. dec. 9. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Értem én, nem is magát a fanta sütit ajánlottam, hanem a tejet kiváltani teljesen narancslével a receptedben :)Amúgy a narancstól nem lesz keserő, de nyilván savanykásabb. Talán egy kicsit több cukorral készíteném.

Persze ezek csak tippek, nem próbáltam még ezt a tortát, de hideg túrótortát már csináltam naranccsal, és finom volt.

2013. dec. 9. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Áh értem. Igen,akkor maximum több cukrot teszek bele és tej helyett csak narancslé. Köszi! :)
2013. dec. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!