Rablóhúshoz nem megszokott körítés?
Milyen körítést készítenétek rablóhúshoz, ami nem a megszokott krumpli-savanyúság, hanem valami különleges?
Csak kipróbált recepteket kérnék, mert fontos lenne, hogy elsöre sikerüljön. Köszönöm.





CITROMOS BURGONYA / grill húsokhoz /
Hozzávalók
1,5kg burgonya
1 húsleves kocka
2 nagy citrom leve
1 nagy csokor petrezselyem
2dl víz
A vízben feloldjuk a húsleves kockát, hozzáadjuk a 2 citrom levét.
Majd hozzá tesszük az apróra vágott petrezselymet:
Ezt az öntetet a vékonyra vágott burgonyára öntjük.
Tepsibe tesszük, majd alufóliával lefedjük, és puhára pároljuk:
Ha meg puhult a krumpli, akkor levesszük az alufóliát és ropogóra sütjük.
Ha újburgonyából csináljuk, a kor rajta hagyjuk a héját.





Pl zöldség lepény.
Olyan, mint a tócsni, csak reszelsz bele répát, cukkinit.
Jó kis fokhagymás borsos ízesítés kell neki.
Csinálj hozzá egy magos dijoni mártást. Tökéletes párosítás.





Nem tudom, aktuális-e még, de én "csak" salátát készítek mellé és baquette-t szoktam sütni hozzá, aminek egy részét pirítósként tálalok. (Mi eleve a salátát szeretjük pirítóssal.)
Kétféle salátát készítek mindig: tzatziki öntettel készítek sajtsalátát paradicsommal; majonézes-tormás reszelt savanyú uborkás saláta a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!