Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit foztok az unnepekre? Hany...

Mit foztok az unnepekre? Hany fele menut keszitetek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

24én : vacsora : halászlé , rétes : túrós ,meggyes mákos, darás meggyes .

25 én : pulyka és liba sült ,bajor savanyú párolt káposztával ,rozmaringos sült burgonya , francia saláta , káposztás áfonya saláta .

Süti : gesztenyés csokis fatörzs ,képviselő fánk ,keleti csemege ,Abdul kocka ,Maradék rétes at

26 -án pedig maradékokat fogjuk megenni .

2013. dec. 5. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Csak annyit, amit az ünnepek alatt megeszünk. Általában ilyenkor főzök húslevest, töltött káposztát, és valamilyen sült húst, körettel, salátával., süteményekkel.

Nem csinálunk belőle "lakodalmat".

2013. dec. 5. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Mi 24.-én anyósoméknál leszünk 25.-én este vagy 26.-án reggel jövünk haza, 26.-án pedig anyukámékhoz megyünk ebédre. Így a saját kis karácsonyunkat vagy 25.-én este vagy 26.-án este tartjuk. Kacsamájat szeretnék sütni, illetve a férjem kérte, hogy csináljak sajttálat házi grissinivel. Eredetileg békacombot terveztem a kacsa mellé, de így sajttál lesz. Sütni finn ribizlipitét fogok vanília mártással. Lehet csinálok még lazacos kosárkát vagy lazac terrinét.
2013. dec. 5. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

24: A család konkrétan rakott karfiolt rendelt.....

25: Gourmette: pácolt csirkemell, fasirt golyók, sajt, zöldségek asztali grillen sütve. Melle par mártás, saláta, sultkrumplival

26: vendégségbe megyünk.

2013. dec. 5. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak 24-én leszünk otthon,akkor :

reggeli: "álomreggeli" nevű muffinsütőben sült baconos,tojásos,fűszeres kreálmány,érdemes megnézni

ebéd:krémleves lesz,talán ananász,még nem döntöttem el

(ebédre csak könnyűt szoktunk,mivel a reggeli bőséges)

vacsira aszalt szilvás pulykamell baconben megsütve,hozzá fűszeres törtkrumpli

süteménynek még variálok,a mézeskalács már kész,csak dísziteni kell, narancsos-csokis keksz lesz,és kinder pingvi süti

25 anyóséknál,26 én szüleimnél,mindkettőnél hagyományos kaja van,húsleves,rántott hús,töltött káposzta,stb

2013. dec. 5. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Klasszikosokat! halászlé, rántotthal, töltöttkáposzta, Csirkemájpástétommal töltött nagy karajtekercs szalonnával beborítva, majd pirosra sütve, gyönyörűen ferdén felszelve.krumpli és rizsköretek (ezek sok zöldséggel ) saláták majonézesek és frissek egyaránt.

Sütik diós-habos kocka, velence szelet (mézes lapok, pudinggal, meggyel töltve, csokimázzal leöntve )habos linzer, sósrudacskák (porhanyós, sokáig elálló )

2013. dec. 5. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt talán 24-én tudom megmondani :) Gondolom, lesz valami zöldségleves, majd tojásos zöldségétel, de ha befejeződik a fürdőszoba igen sok hónapja tartó kialakítása, akkor szerintem veszünk vadlazacot is :D

S lesz valamilyen olajos magos süti, de szerintem nyersvegán nemsüti is :) Csokiban sem lesz hiány, bár abban nálunk sosincs. Mézes is nagyon kell.

Gyakorlatilag olyan lesz, mint más napokon, csak több fogás, leves is, főétel is, desszert is :)

Ez kivételes karácsony, nagyon sok év után először pont nem dolgozik karácsonykor a párom s nem egyedül leszek itthon.

2013. dec. 5. 10:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon koszonom!
2013. dec. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!