Keszitetek pangasiusfilet? Hogyan? Leirod a receptedet?
chillis citromos olajban ,pácolom majd teflon serpenyöben megsütöm mindkétt oldalát .
Rakott hal . A krumplit héjaban megfőzöm majd ha kihült felkarikázom . Jénai aljára leteszek 1 sor burgonyát majd a kiengedett besozott csikokra vágott halszeleteket rá rakom erre besamel mártástamibe 1 fél citrom levét teszem ,de ,ez izlés kérdése . teszek a besamellre pedig paradicsom szeletet . igy rétegzem amig nem fogy el minden . A tetejére pedig nyeres krumplit reszelek a reszelő nagy lyukú reszelöjén : Ez majd szép pirosra és ropogosra sül a sütöben : Sajtot is tehetsz rá..
Ugyen ezt megcsinálhatod bármilyen tésztával is . Ha tésztával csinálom akkor penne , vagy masni tésztát használok .
Fisch-Soljanka, ez a németek halászléje:
Hagymát megdinszteled, felöntöd annyi vízzel, amennyi levest akarsz csinálni, beledobod a felkockázott pangasisust, szeletelt savanyúuborkát (kovászos vagy csemege), savanyúuborka levét, egy citrom levét, 2 kis doboz Aranyfácán paradicsompürét, babérlevelet, sót. Aki csipősen szereti, tehet bele csípőspaprikát is. Kis lángon fél óra alatt megfőzöd. Citromkarikával és tejföllel tálalod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!