Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túrót ha nincs burgonyanyomom...

Túrót ha nincs burgonyanyomom akkor a késes betétű robot gép csomó mentesre keveri nekem? Vagy inkább szitán paszirozam át?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 08:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Grizes marad a géppel keveréskor, legalábbis nekem, amikor próbáltam. Inkább szitaszűrőn kanállal átnyomom, így garantáltan krémes állagú.
2013. dec. 4. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!