Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetne csomó mentesen...

Hogyan lehetne csomó mentesen elkészíteni?

Figyelt kérdés
Sütésnél, ha meghűtöttem a pudingos krémet, majd a ramas-porcukros masszával összekeverem habverővel, mindig csomósra sikerül. Miért? Mit tehetnék ellene?
2013. ápr. 11. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb, ha géppel tudnád simára keverni. ha nincs marad a habverő használata, addig míg sima nem lesz a krém.Fakanállal is próbálkozhatsz, mindig a tál oldalához nyomva a csomós részeket.
2013. ápr. 11. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ugy szoktam készíteni a vajas-pudingos krémet,hogy még melegen bele keverem a pudingba a cukrot és a vajat.kézi habverövel elkeverem és utána hütöm ki. Nekem még soha nem lett csomós.
2013. ápr. 11. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a segítséget. Ma végre sikerült csomó mentesen elkészítenem a sütiket. :)
2013. ápr. 12. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy sikerült :) Nekem is idö kellett mire rájöttem,hogy nem lesz csomós :)
2013. ápr. 12. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!