Írnátok olyan receptet/megoldást kínálni, hogy a sült padlizsán szeletek ne szívják magukba az olajat? Jó, s kipróbált padlizsános ételreceptek is érdekelnének.
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 13:05
1/3 anonim válasza:
Nékem jól bevált, hogy a padlizsánszeleteket besózom, utánna olajjal vékonyan kikent tepsire rakva sütöben elösütöm. Igy nem szivják meg magukat olajjal, és sokkal jobb izük van.
2/3 anonim válasza:
én amióta először magukba szívták az olajat :) úgy csinálom, hogy sütőben sütöm meg a szeleteket, kis olajjal. és utána rétegezem le, rakott padlizsánnak.
én csak rakott padlizsánt szoktam csinálni, vagy padlizsánkrémet, de lehet rakni lecsóba is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor megpróbálkozom én is a sütővel.
Serpenyőben nagyon gáz... tocsog a zsírban/olajban. Ráadásul pillanatok alatt elszívja az olajat, és a köv. adagnak már nem marad, ezért önthetek rá újból...
A sütő jó megoldásnak tűnik.
1000 köszönet érte mindkettőtöknek!
2009. nov. 22. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!