Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült mézes csirkeszárnyhoz,...

Sült mézes csirkeszárnyhoz, milyen köret illik, a rizsen kívül?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mehet hozzá bármi,törtkrumpli vagy püré, sültkrumplit is ennék hozzá, ez nem olyan kötött hogy csak rizzsel jó, szerintem.
2009. nov. 21. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
valami gyümölcskompót is lehet, ha szeretitek az ilyesmit. (én ma körteszószt csináltam:) )
2009. nov. 21. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
krumplipüré
2009. nov. 22. 00:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Vmilyen majonézes saláta? Nálunk tegnap ez volt a vacsi:) Volt hozzá rizs is azt senki nem evett, sült krumplit, majonézes krumplit és majonézes kukoricát ettek hozzá a vendégek:)
2009. nov. 22. 07:20
 5/6 anonim ***** válasza:
franciasaláta, krumplipüré
2009. nov. 22. 10:22
 6/6 anonim válasza:
Kínai kelt párolnék hozzá, úgy, hogy egy kicsit ropogós maradjon, a kel mellé egy marék mazsolát, vékonyra szeletelt fehérrépát is párolnék , kevés mézzel és sóval, kurkumával vagy gyömbérrel ízesíteném. Rizs nélkül is jó volna, de ha mégis rizset párolnál, akkor szórj arra is egy kevés gyömbért vagy kurkumát.
2009. nov. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!