Ki-mit főz holnap?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 22:58
1/17 anonim válasza:
Még most főzök nemsoká ún. fűszeres krémlevest (rámjött a levesehetnék:), holnap emellé frico caldo lesz, mellé sonkába tekert magos saláta és zöldfűszeres-vajas pirított baguette szeletekkel. Desszertnek fahéjas-vaníliás krémes.
2/17 anonim válasza:
Nálunk a szokásos húsleves, rántott hús. :)
3/17 anonim válasza:
Semmit mert nincs pénz majd eszek 10-én
7/17 anonim válasza:
Székelykáposztfőzök.
És még sütök hozzá egy kis mézes-krémest is. :)
8/17 anonim válasza:
Javítom: Székelykáposztát főzök.
Nem értem miért így ment el... :/ Na mindegy.
9/17 anonim válasza:
Én holnap már semmit, a mait esszük: sárgaborsó dahl mazsolás rizzsel (indiai étel) , bizarr, de annál finomabb
10/17 anonim válasza:
Semmit, a párom ma este főzött egy csomó lencsefőzeléket tandori masalával és a saját kis lilából pirosodó chilinkkel (első termés :)) ízesítve, répával, karalábéval... Az kitart egy darabig. Holnap magkenyeret fogok sütni, mint szinte mindig, a lencséhez is jó, de főtt rizsünk is van hozzá, kalóriában tehát nincs hiány.
Valami süti is jó lenne, de megint hiányunk van tojásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!