Babapiskótából milyen finom nasit lehet készíteni jó sok embernek?
Én is ezt fogok csinálni holnap:
babapiskótát picit beáztatom tejbe, rá rumba áztatott mazsola, rá csokipunding, aztán tetejére amikor esszük tejszín, esetleg még csokiöntet.
Hasonló cucc, mint az előttem szólóé:
Tepsibe szépen lefektetni szorosan egymáshoz, meglocsolni rumaromával óvatosan, majd csokiöntet, v. csokipuding.
Ezt több rétegben eljátszani, majd fél-1 napig állni hagyni hogy megpuhuljon, aztán tejszínhabot neki kegyetlenül!!!
Egyszerű, és isteni atomkirálymegazsírfinom!
Mi úgy szoktuk, hogy egy nagyobb, szép tálba lefektetek egy réteg babapiskótát, meglocsolom rumaromával, erre cukrozott tejfölt teszek, majd valamilyen gyümölcsöt (pl. barack befőtt). Ez után kezdem elölről az egészet, babapiskóta, rumaroma, tejföl, gyümölcs. Hűtőbe teszem egy éjszakára és isteni finom lesz.
Remélem tudtam segíteni.
Én ezt szoktam:
Egy nagy üvegtál aljára szorosan kirakom a piskótákat, ezt meglocsolom turmixolt eperrel (mirelit is nagyon jó és nem rakok hozzá semmit), aztán még egy réteg babapiskóta, felverek tejszínhabot, kiveszem egy részét és belekeverek egy kis turmixolt epret, hogy rózsaszín legyen, ezt ráöntöm, még egy réteg piskóta, erre sima turmixolt eper, ennek a tetejére tejszínhab, szépen elsimítom és díszítem eperrel, vagy csurgatok rá maradék folyékony epret.
Fontos, hogy a hab jó kemény legyen, ezért fontos a habfixáló. Hűtőbe kell rakni pár órára, aztán fogyasztható!
Nagyon szép csíkos lesz, ezért jó az üvegtál és cukrot sem teszek, csak egy picit a habba, mert a piskóta is, az eper is.
Ez lemaradt:
a piskóta is, az eper is édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!