Lisztérzékenyek. Kukoricalisztből is tudok palacsintát készíteni?
Figyelt kérdés
Nokedlit?
Habarást?
2013. nov. 22. 17:20
11/12 anonim 



válasza:





Ki kell tapasztalni, hogy mi mire jó. Sima rizs vagy kukoricaliszttel szerintem nem lehet normális palacsintát sütni (meg nagyon mást se). Vannak speciális gm lisztek, azokkal érdemes keverni.
Fb-on van egy jó csoport, gluténmentes konyha és lisztérzékeny hétköznapok a neve. Gyere, csatlakozz!
12/12 anonim 



válasza:





Én régebben kísérleteztem fele rétesliszt fele finomliszt keverékkel, és fele kukoricaliszt fele finomliszt keverékkel. Ezek még működtek, de ha 100%-ban a durvább szemű lisztből van, mint pl. a kukoricaliszt, akkor szerintem többet kell várni a bekeverés után, és egy erősebb turmixolás sem árthat, hogy teljesen homogén legyen a pép. Sőt, az arányosan több tojás is segíthet, ahogy a 100% tej is (szóda nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!