Lisztérzékenyek. Kukoricalisztből is tudok palacsintát készíteni?
Figyelt kérdés
Nokedlit?
Habarást?
2013. nov. 22. 17:20
1/12 anonim válasza:
Igen, mindent ugyanúgy meg tudsz belőle csinálni, rántást, kenyeret, panírt
2/12 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy kelt tésztát nem lehet belőle csinálni, a többit igen, és még finomabb is.
3/12 anonim válasza:
igen lehet, de egy kicsit kesesnyés íze van. Helyette sokkal jobb a rizsliszt. Habarás , rántás , panírozás is sokkal jobb. Nokedli lehet, hogy szétesik a rizslisztből is, már nagyon régen csinálta és nem emlékszem.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Panírt? Akkor zsemlemorzsát használhatok?
2013. nov. 22. 20:10
5/12 anonim válasza:
Mindent meg lehet oldani glutenmentes termekekbol. Herbariakban,gyogynovenyboltokban, nagyobb bioboltokban van boven valasztek! Kerdezz nyugodtan az eladoktol is,ha nem vagy biztos valamiben.:)
6/12 anonim válasza:
Ha valóban lisztérzékeny vagy, akkor gluténmentes zsemlemorzsát használhatsz.
7/12 A kérdező kommentje:
Ez a kukorica liszt iszonyat rossz :(
Olyan mint a malac táp :/
A palacsinta is törik szét ahogy tekerem fel. Ajh
2013. nov. 23. 12:30
8/12 anonim válasza:
Igen azért írtam, hogy rizslisztet használj és egy kicsivel több étolajat tegyél bele, hogy ne törjön!
9/12 anonim válasza:
nálunk is van a családba lisztérzékeny.. de az összeset sokkal nehezebb sütni. a palacsintatészta általában nekem szétesik sütés közben. :(
10/12 A kérdező kommentje:
Rizslisztet nem találtam :(
Annyira nem vészes... csak kemény :D
2013. nov. 23. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!