Lisztérzékenyek! Adna valaki olyan kenyérreceptet, ami kukoricalisztből van, és ehető is? Olyan írjon, aki próbálta is! Légyszi!
Mi a Femini kenyér port használjuk és az jó is
Majd megkeresem a receptet és begépelem!
Sztem ilyen Glutánmentes Diétás boltban biztos megtalálod!
Fe-mini Kenyérpor 2.!!!!!!van 1is de nekünk az annyira nem jött be!
Fél kiló kb olyan 500Ft körül van...
Ilyen zacsikban árulják és azon van recept is!Leírom
Fél kg kenyérporhoz 3,0-3,5 dkg friss élesztő, 5-6 dl hideg csapvízet, ízlés szerint sót (vesebetegségeknél a diétának megfelelő mennyisége) teszünk dagasztó edénybe.Keverjük csomómentesre a tésztát, amelynek állaga palacsintatésztához hasonló lesz. Zsiradékkal kikent sütőformában 10-20 percig kelesztjük.Ne kelesszük túl!Előmelegített sütőben 220°-260°C-on 40percig sütjük a kenyértésztát.Közvetlen kenyérsütés után, még melegen kenjük meg a kenyér felszínét zsiradékkal, hogy szép fényes és puha legyen! Ennyi :) Ne csüggedj ha elsőre nem sikerül!Ha túl sósnak érzed akkor kevesebb sót használj de édes se legyen!Ha szereti a magvakat (szotyi,tökmag) azt is szórhat a kenyértésztára mielőtt sütőbe teszi!
Sok sikert!
/Le is lehet fagyasztani/
Jah é elfelejtettem!A csomagra van telefonszám is!
62-435-235/2147mellék
www.gk-szeged.hu
:)
Ha még aktuális.
Én a Glutenix kenyérporokat (fehér-, falusi-, barnakenyér, foszlós kalács) ajánlanám. Van a zacskón recept, és finom is. Bármelyik ételallergiás boltban lehet kapni, sőt még a gyógynövény (herbária) boltokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!