S. O. S.! össze fog állni a tortám a zselatintól?
Figyelt kérdés
Túrótortát csináltam,és mivel sütés nélküli ezért az instant zselatint 1 citrom levével kellett kikeverni és úgy hozzáadni a túrós tejszínes masszához és hűtőbe tenni.Kikevertem a zselatint és a citromlevet,megzavartak így kb 10percre ki kellet mennem,mikor bejöttem már picit összeállt (nem volt folyékony,de kemény sem annyira) összekevertem a túróval és betettem a hűtőbe,de nem tudom,hogy most kukába kerül majd az egész,vagy összefogja így is a zselatin,hogy nem azonnal folyékony állapotban kevertem össze a túróval?Nagyon félek,délután vinném a tortát..Előre is köszi a válaszokat.2013. nov. 22. 10:20
1/7 anonim válasza:
SZerintem összeáll. DE ha nem, akkor sem kell kidobni, kis gyümölcs a tetejére, pohárban tálalva otthonra remek lesz. Útközben meg veszel egy kis tortát.:)
2/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnos útközben nem tudok venni semmilyen tortát..mert se pénzem,se cukrászda nincs a közelben.
2013. nov. 22. 10:34
3/7 anonim válasza:
A zselatinfixet általában a túróba kell keverni, bár szerintem így is össze fog állni. Fél óra kell neki maximum. Ha nem jó, akkor viszont adhatsz hozzá még egy zacskót, attól tuti összeáll.
4/7 anonim válasza:
Ha nem lett darabos a zselatin, akkor jónak kell lenni. remélem azóta már meg is tapasztaltad, hogy szépen dermed.
5/7 A kérdező kommentje:
A túróba kevertem bele..nem csak simán ráöntöttem a tetejére és kész,csak citromlében kellett feloldani mivel por állagú.
2013. nov. 22. 12:38
6/7 anonim válasza:
Ez hülyeség, a por állagút nem kell semmiben feloldani, egyből a túróba lehet keverni. A dr. oetkeresre rá is van írva.
7/7 A kérdező kommentje:
[link] hát nekem azt írja hogy elég folyadékhoz keverni..valamint a torta receptje is ezt írta,hogy a zselatint a citrom levével kell feloldani,és úgy hozzáadni a túróhoz..
2013. nov. 22. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!