Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért púposodik fel az összes...

Miért púposodik fel az összes sütim/tortám?

Figyelt kérdés
Mit csinálok rosszul? Azaz inkább úgy kérdezem mit kéne tennem, hogy szép egyenletes maradjon a teteje?
2013. okt. 8. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyenletesen süt a sütőd? Az enyém nyem, nekem is mindig felpúposodik. Amikor anyáéknál sütöttem a meglepi tortát, annka nem lett semmi baja, pedig pont ugyanúgy csináltam mindent
2013. okt. 8. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Alsó-felső sütésen van mindig, gondolom jó a hőelosztása.
2013. okt. 8. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is felpúposodott mindig, míg nem egy kedves cukrász barátnőmet megkérdeztem, mi lehet a hiba. Azt mondta, oda ahol púposodni szokott csinálj egy mélyedést. Nem teljesen lyukasra, csak egy árkot. És nem lesz púpos :)

2013. okt. 9. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!