Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet kék a tortám teteje?

Mitől lehet kék a tortám teteje?

Figyelt kérdés
Mármint hogyan kell egészen pontosan megcsinálni, hogy kék legyen? (csak abból hogy ételfesték én még nem fogom tudni)
2013. márc. 14. 10:43
 1/7 ranger614 válasza:
0%
Talán színezőanyagtól, vagy olyasmi van benne aminek a penészgombája ilyen színű.
2013. márc. 14. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy magában nem is lesz . Készíts cukormázat , vagy fondant a tetejére és abba tedd az ételfestéket .
2013. márc. 14. 10:53
 3/7 A kérdező kommentje:
jaaaaaaaaaj, én annyira nem tudok sütni... és milyen legyen az alaptésztája hozzá? olyan torta kellene, hogy a fele teteje barna vagy sárga a másik fele teteje meg kék, akkor milyen legyen az alja, hogy ez finom legyen?
2013. márc. 14. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
A túrótorta teteje valamilyen gyümölcstől képes megkékülni, csak nem emlékszem, melyiktől. (Talán... málna...?)
2013. márc. 14. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Készíts bármilyen sütit.Akár egy sima piskótát,akár egy közönséges bögrés sütit.esetleg vágd ketté,kend meg lekvárral vagy pudinggal.a tetejére pedig tegyél tejszínhabot.Azt jól lehet színezni és könnyű is dolgozni vele.Én hulalát vagy meglét szoktam venni,pillanatok alatt jó tartású hab lesz belőle és habfixáló sem kell bele.Ha nem akarsz sütögetni,vegyél kész piskótát.Az is tökéletes.
2013. márc. 14. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
A turotorta pl. a szedertok lesz kek, mert annak a leve indikatorkent mukodik, es kimutatja a turo savassagat. De ez off :D
2013. márc. 14. 17:16
 7/7 A kérdező kommentje:
A végeredmény!!!!:D:D [link]
2013. márc. 15. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!