Sütőben sütésre mit használtok, gyakrabban tepsit, vagy különbőző hőálló edényeket? Melyiknem mi az előnye? Melyikböl érdemes többet tartani?
A rakott krumplit, rizskoch-ot teszem jénaiba, a többi sütnivalómat zománcos tepsiben sütöm.
Mondhatnám, hogy amit eleve abban az edényben teszek asztalra, az készül jénaiban. De ez sem igaz, mert pl. a rakott kel, rakott káposzta tepsiben készül, és mégis azzal együtt teszem az asztalra.
Szóval szerintem ez inkább, kinél hogyan alakul kérdése.
Egyébként mind a hőálló edényből, mind a zománcos tepsiből célszerű mérete alapján vásárolni és tartani otthon.
Majd ha akkora lesz a család, hogy a nagyobb méretű edényekből is egyszerre több darab kell, hogy elegendő legyen, majd akkor elég lesz ugyanabból a méretből több db-ot is beszerezni! :))))
Jénaiban az ilyen tejszines-sajtos húst szoktam,vagy rakott dolgokat ha csak 1 napra csinálom.
Tepsiben minden mást.Tepsim is van óriási,amire pl a sütőzacskóban sülő hús megy,azon fér el jól,vagy a sok aprósüti.Van normáls méretűből is három,van amiben piskótát jó sütni,van amiben húst.Illetve van kör alakú tepsim,kuglóf formám,téglalap formám is.
Jénaiból van egy ovális,ez a nagy,van két közepes kerek,és egy kicsi kerek még egyedülálló korszakból,de nem dobom ki.Igazából az egy nagy jénai elég lenne (a két közepest a cégtől kaptuk nőnapra)
szilikon sütőformákra akarok még beruházni,arra kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!