Hogyan süssem meg a karajt, hogy ne legyen száraz?
Szia!ha egyben sütöd sajnos fennáll az esély, hogy száraz,folytós lesz.szeleteltnek ajánlok egy megoldást.
ne túl vékonyra szeleteld,klopfold,sózd.forrósíts olajat,vagy zsírt serpenyőben .nem kell sokat mert nem
úsztatni akarjuk.a besózott husit liszte mártod,és annyi
szeletet tegyél a serpenyőbe ami kényelmesen elfér.4 azaz
négy percig süsd.4 perc múlva forditsd meg de ne szúrdmeg
inkább valami lapáttal fordítsd át.ismét 4 perc a másik felének aztán szedd egy tálra, tartsd melegen .
ha fölvette volna a zsírt, pótold és sütheted ugyanígy a
többi szeletet.
ha megvannak tepsibe szeded, félig egymásra csúsztatva.
a maradék lisztes szaftot pici vízzel higítod és a husira
öntöd.szorosan lefóliázod és a sütőben puhára sütöd.úgy
durván 40 percig kell sülnie, közben megnézheted.
omlós, szaftos ízletes husod lesz.bármilyen körettel feltálalhatod.én még a nokedlis bakonyi sertésbordát is
ily módon csinálom.
Sok sikert.
üdv:ericka
ericka vagyok a helyesírási hibámat szeretném kijavítani
a "folytóst" pontos j-vel írjuk,vagyis fojtós.Amúgy kez
dő válaszoló vagyok és a szöveg gépelés még akadozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!