Mit fözhetnék ebböl?
Az az igazsàg semmi sincs itthon,csak egy csomag mirelit zöldségem.Ami a ratatoulli hoz hasonlit,csak ebbe van kukorica,gomba,hagyma paprika stb...
Nincs itthon semmi,csak füszerek,rizs,meg 6 darab csirkeszàrnya...2 darab csirkemell.Help!
Mivel a csirkemell nagyon száraz,nem sütném meg egyben.
Vágd fel csíkokra,zsíron piritsd meg,sózd,borsozd,tegyél rá pici majorannát és akakukkfüvet,kevés vizet alá és párdol meg.Ha már majdnem jó a hús,tedd rá a zöldséget,és párold puhára.Szórd meg egy kevés liszttel,majd tegyél bele tejfölt.Ha akarod,főzhetsz mellé rizst vagy penne tésztát is.
rakott csirkemell :)
lerakod váltogatva a rizst, zöldséget, csirkemellet, persze előtte megfelelően előkészítve.
hello!lehet,hogy már kész is levesed,de azért leírom,hohy én mit csináltam volna.én is ragulevesre
gondoltam, úgy, hogy husi fő, ha félpuha hozzá zutty
a zöldségmix./nálam ez répa-gomba borsó,ha van karalábé/
ha van jó kis levestészta bele de egy marék rizs is tökéletes.só,bors,kóstolás, az íz véglegesítése.
extra tipp:két tojás sárgáját a leves levével apránként
kikeverünk / hőkiegyenlítés elv /hozzákeverjük a leveshez,már nem forraljuk.ha van egy kis tárkony vagy petrezselyem rá,pár csöpp citromlé,vagy ecetés kész a
-csirkecsorba -
üdv.ericka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!