Ti mit főztök ma?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 08:26
21/26 anonim válasza:
Szóval a felrakott linkből a legfelső van műanyagból, egy ezresért adják akármelyik üzletben.
22/26 anonim válasza:
Lecsós csirke máj - nokedlivel. Szaggatóval.
24/26 anonim válasza:
Maradék, vacsorára meg avokádó krémet 'főztem'.
25/26 A kérdező kommentje:
Van nokedli szaggatóm, de sokszor mégis tányérból kiskanállal szaggatom. Megtanultam anyukámtól, mert még nagyon rég anno nem volt nokedliszaggató.,. késsel szaggatták a fedőről bele a forró vízbe :)
2013. nov. 21. 08:06
26/26 anonim válasza:
Igen, én pedig megtanultam anyukámtól kanállal szaggatni, és kb. 60 éves koromig én is azzal a módival szaggattam a nokedlit.
Kb. 5 évvel ezelőtt találtam rá ezt a nokedli-szaggatót, azóta már gyerekjátéknak tartom a nokedli-készítést! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!