Mit főztök ma? /kifogytam az ötletekböl /
Gulyásleves + túrós tészta
Palócleves + rakott káposzta
Karfiol leves + csirkesült + csíkos krumpli (keress rá a net-en, fincsi)
Zöldbab leves + csirkepörkölt nokedlivel
Köszönöm :!!!! már jövő hétre is kaptam jó ötleteket :
a nokedli recepted szeretném elkérni:
Köszönöm..
Fokhagymakrémlevest főzök narancsos-vajas pirított baguette-el, ma nem vagyok nagyon éhes, ennyi elég:)
Ha még ötletek kellenek, akkor tegnap pl. kétszer sült töltött krumplit készítettem (a krumplit megszúrkáljuk, héjában megsütjük, fél óra után kivesszük, félbevágjuk, kikaparjuk, amit kikapartunk összetörjük, elkeverjük tejföllel, tejszínnel, sóval, borssal, oregánóval, visszatöltjük, cheddar sajttal szórjuk meg - helyette öreg gouda is jó. Még 20 perc alatt megsütjük, tejszínnel leborítva, újhagymával és pirított szalonnával/gombával megszórva tálaljuk. A maradék krumplibelet pedig hagymán megpirítottam chilipaprikával, salátát készítettem belőle olívaolajjal.)
2 napja paprikás pulykatekercs volt (pirospaprikás lében marinált kaliforniai paprikákkal, pepperónival töltve) tepsis krumplival, előtte miso leves (bár abból csak én eszek :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!