Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A családotoknak hány kg. húst...

A családotoknak hány kg. húst főztök 1 hét alatt?

Figyelt kérdés

pl. 4 fõs családról van szó.

Egy csirkét 2-3 felé osztok, 1 kg hust is ugyanugy.

2013. nov. 16. 14:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ciki, hogy halat esztek, hiszen nagyon egészséges, halat én is be szoktam iktatni hetente.

Akkor jó étvágyat mindenkinek.

2013. nov. 17. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:
5-10 kiló hús minimum fogy egy héten, 3 fős család, + a lányunk barátja elég sokszor van itt, természetesen ő is eszik. Ebben vegyesen van csirke, hal, marha, sertés, kacsa, pulyka. Változó, hogy mennyi fogy, de ha csak azt nézzük, hogy szeretjük a grillcsirkét vacsorára salátákkal, és egy héten egyszer általában előfordul, csak az minimum 2 kg. Ha egy mini csirkét sütnék, ami épphogy 1 kiló, azt a férjem és a lányom barátja egyedül bőven megennék. Mi szeretjük a húst hússal, minél változatosabban. Ha főzök egy chilis babot, azt darált húsból készítem, 1 kg-ból. Egy nap alatt elfogy. És elég ritka, hogy hús nélküli ételt készítünk, persze előfordul. Szóval akárhogy gondolkodok, 5 kilónál nem fogy kevesebb husi.
2013. nov. 17. 14:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt a ti valóban igazi husevõk vagytok, de finom is az,aki nagyon szereti.
2013. nov. 17. 20:28
 14/17 anonim válasza:
48%
0,5kg/hét 5 fős család
2013. nov. 18. 10:35
 15/17 A kérdező kommentje:

10:35

Kedves hozzászóló nagyon sajnállom.

2013. nov. 18. 12:05
 16/17 Imola Ágnes ***** válasza:
Szerintem kb 300 g/hét...de van olyan hét, hogy egyáltalán nincs hús...sem a apárom, sem én nem szeretjük annyira. És ebben benne van a felvágott is.
2013. nov. 18. 14:38
 17/17 anonim válasza:
15 Nem kell sajnálni. Egyszer fent, egyszer lent:) De lent is embernek kell maradni.Nekem ez a véleményem.
2013. nov. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!