4-en vagyunk, de az egyik gyerek még pici, ő még nem eszik főtt kaját, a nagyobbik már igen, de nem annyit mint egy felnőtt, hiszen csak 4 éves. Így fogy el egy héten kb 4-5kg husi.
2013. nov. 16. 14:32
2/17 anonim válasza:
4 fo (1 ferfi, 2 felnott no, 1 kiskamasz) 3,5kg.
2013. nov. 16. 14:33
3/17 anonim válasza:
Hét végére kb 1,5 kg húst fözök, meg hétközben összesen ennyit. Nem minden nap eszünk húsos ételt, a hétköznapokban legtöbbször csak kevés, fejenként pár falat hús van, vagy teljesen húsmentes ételt eszünk.
2013. nov. 16. 14:52
4/17 anonim válasza:
2fő : 1férfi ,1 nő .
hú ez teljesen változó ,mert van amikor több napra és előre főzök a fagyasztóba . De van olyan is ,hogy 2kg hús sem fogy el a héten .
A mult hetet tudom : 6,5 kg hús volt
4 kg pacalt főztünk ,kint bográcsba 2 napig ettük ami maradt az ment a fagyasztóba .
1kg liba aprólékból volt 2 napra lúdas kása
1,5kg marha stefániábol volt vadas . ebböl is ment adagonként a fagyasztóba .
2013. nov. 16. 14:57
5/17 A kérdező kommentje:
A leirásotok alapján, akkor én sem fõzök kevés hust, mert kb. nekem is 1hétre kijön 2,5-3,5 kg.
2013. nov. 16. 15:05
6/17 anonim válasza:
Hétvégén főzök több húst, kb 3 kilónyit. ebből azért marad is még pár szelet/darab/adag, ami vagy hétfőn elfogy, vagy megy a fagyóba aranytartaléknak máskorra :)
Hét közben nem veszünk direktbe húst,a fiatalok esznek munkahelyen, iskolában,mi pedig sok zöldséget,főzeléket tésztát,tojást, halat is fogyasztunk.
Persze sültkolbász, sültsonka, minőségi virsli is szokott lenni, de ezt nem számítom tőkehúsnak.
4 felnőtt 1 kisgyerek.
2013. nov. 16. 17:12
7/17 anonim válasza:
Mondjuk annyit en hozzátennék a válaszomhoz, hogy nálunk mindennap hús van, napi fel kiló, igy jon ki a 3,5kg. A "vicces" az, hogy bar a parom elég nagyétkű es en se eszek keveset, mindig van egy -két adagnyi maradék is. Elso voltam.
2013. nov. 16. 17:22
8/17 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk párommal , hát szinte mindennap húsos ételt főzök . Attól függ mit csinálok éppen , van amikor 1 kiló hús elég 2 napig,de van amikor szinte egy nap alatt elfogy,vagy csak annyi marad,amit párom eltud vinni másnap munkába . Szóval kb van hogy egy héten 4 kiló hús elfogy :D
2013. nov. 16. 21:34
9/17 anonim válasza:
Hetente egyszer eszünk húst.
2013. nov. 16. 21:39
10/17 anonim válasza:
Nem szeretem a hust, kizarolag csirket eszunk,azt heti egy- max ket alkalommal. Halat eszunk tobbet, heti 3-5 alkalommal is akar. Ciki,nem ciki de nagyon szeretjuk. Rengeteg modon es formaban kostoltuk mar,de nem unjuk meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!