Szeretnék sajtos rolót csinálni. Van ötletetek, hogy mire csavarjam föl a tésztát? Ti mire szoktátok?
Figyelt kérdés
A fakanál túl vékony,a nyújtófám pedig nagyon vastag...
Formám pedig nincs...:(
2009. nov. 18. 09:29
21/21 anonim válasza:
Képzeljétek én ma déelőtt csináltam pont és én fakanálra tekertem...nade...ne tudjátok meg, a tésztám nem kezdett el pirulni sem, aztán a másik ahogy a fakanállal volt bennt a sütőben, tiszta olyan íze lett..mit tegyek??nagyon elszomorodtam, mert nagyon guszta volt és a töltelék is nagyon finom lett, de a fakanál íze teljesen elrontja a szádban az ízt..! Kérném a tippeket, h ez miért történt? És ez még javítható e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!