Szeretnék sajtos rolót csinálni. Van ötletetek, hogy mire csavarjam föl a tésztát? Ti mire szoktátok?
A fakanál túl vékony,a nyújtófám pedig nagyon vastag...
Formám pedig nincs...:(
Szerintem vegyél formát.
Amúgy hogy tervezted, ha a nyújtófa elég vékony lett volna?
Azért kérdem, mert a tésztát a formán kell megsütni. Be akartad tuszkolni a sütőbe a nyújtófát? Vagy fel akartad darabolni?:)
A tepsi mérete sokkal nagyobb,mint a nyújtófám...nekem egy kisebb darabom van:))
Azért annyira hülye nem vagyok,hogy nekiálljak feldarabolni..
Egyébként egy hosszú rolót is lehet sütni és utána darabolni!
Eszembe sem jutott, hogy hülye lennél. Csak nekem sehogyan nem férne be a nyújtófa a sütőbe és el nem tudtam képzelni a technikát.
Meg bevallom, lelki szemeim előtt bevillant ahogy térdelsz a konyhában és vadul fűrészeled a nyújtófát...amikor végzel, akkor veszed észre, hogy a fele tészta még nincs kinyújtva:DDD
Bocsi, nem aludtam ki magam rendesen:)))
xDDDD
Ja,előttem is bevillant,hogy kinyírom a nyújtófámat :):):)
hát igen...
de még mindig nem tudom,hogyan csináljam
Hát a bolti verzió se rossz...de én szeretnék nem műt csinálni...:)
A hazainál nincs jobb...
szióka!
nekem se gyúródeszkám,se sodró-nyújtó fám nincs.de van egy ősrégi rajztáblám, nyújtani pedig az alufólia vagy
folpack papirhengerével szoktam./persze mikor lefogyott róla a cucc./van amelyik többször is használható,aztán kuka.Szóval erről jutott eszembe,ha ilyesmit szabnál fel,
bevonnád alufóliával, talán jó lenne.Azért ne feledd a
tűzoltóság 105....
pusz:ericka
xDDD!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm a tipped!!Megfontolandó!!!:):)
Ha esetleg kiégne a házam...akkor a nyújtófámat és deszkámat rádhagyom!!!
köszi,aranyos vagy,hogy végrendelkeztél javamra.majd a
azért írd meg,hogy sikerült megoldanod a rollnizást.
sok sikert!
pusz.ericka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!