Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék sajtos rolót csináln...

Szeretnék sajtos rolót csinálni. Van ötletetek, hogy mire csavarjam föl a tésztát? Ti mire szoktátok?

Figyelt kérdés

A fakanál túl vékony,a nyújtófám pedig nagyon vastag...

Formám pedig nincs...:(

2009. nov. 18. 09:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

hétvégén megcsináltam, vettem 15 mm átmérőjű farudat és földaraboltam 12 cm-es darabokra, két szálból 16 darab jött ki, ez pont elég egy tepsire. (ha ennél vastagabb a rúd, a gatyád rámegy a sjtkrémre, ami bele kell

[link]

tuti recept:)

2009. nov. 18. 15:02
 12/21 anonim ***** válasza:

hello !

hát képzeld, tegnap du.sütit sütöttem és eszembe jutottál.Pont lefogyott az alufóliám és ellenállhatatlan

vágyat éreztem,hogy földaraboljam.három darabba vágtam,és

az egyiket egy 30 cm hosszú kb 15 cm széles alufóliába tekertem. a széleit a lukba tömködtem, betettem a süti

mellé a 180 fokos sütőbe.Közben gyorsan csináltam a sütőpapíros variációt is,azt is be a sütőbe.No kérem alásan,az eredmény: a sütőpapíros 15 perc után pirulni kezdett, ki is vettem, viszont a fóliás 30 perc után is

olyan volt,mint mikor betettem.Kibontottam mindegyiket,a

papírhengernek semmi baja nem volt.

Szóval elvileg nem lehetetlen.Annyira a tekercsekre koncentráltam,hogy a sütimet majdnem elb....tam.

De végül a te farudas megoldásod a legjobb,mert egy egész

szettet tudtál csinálni.

További jó ügyködést a konyha széles mezején.

pusz:ericka

2009. nov. 19. 08:30
 13/21 A kérdező kommentje:

Én is andi-konyhája rajongó vagyok:)

Kedves Erica...köszönöm,hogy gondoltál rám(a kisérletezésért meg külön hálás vagyok;))

A mai napon valóban nekiesek a rolóknak!!A végeredményt meg leírom!!

Sziasztok lányok,jó sütést-főzést!!

2009. nov. 19. 09:03
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát itt a beszámolóm...

Reggel megtámadtam a helyi Spart,de nem volt készen kapható roló,sajnos.És nem találtam formát sem

De én úgy oldtam meg a feladatot,hogy a leveles tésztát bekentem a sajtkrémmel,amivel a rolót kellet volna megtölteni és feltekertem,mintha kókuszrudat csináltam volna...újjnyi szeletekre vágtam a tetejét megszórtam reszelt sajttal és megsütöttem.Nem roló...de így is nagyon jól néz ki és még finom is!Isteni az andi féle főzött sajtkrém!!!

2009. nov. 19. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

nagyon ügyi vagy ,hogy ezt kitaláltad,és én is agyaltam tovább a sajtosrolón.Eszembe jutott, hogy régen mikor még

sokat vonatoztunk (fiatal koromban )a vasútállomáson mindig azt ettünk. az Utasellátónak volt pazar sajtosrolója.Nosztalgia.....

aztán még az is eszembe jutott,hogy leveles tásztából

szoktam virslis rolót sütni, na mondom abból kiesszük

sültvirslit mustárral, aztán uccu bele sajtkrém.

tudod, olyan 2 az 1-ben módra.

na bolondozok,de olyan jól esik.

pusz:ericka

2009. nov. 20. 10:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha a kedves Kérdező Andi-konyhája rajongó, akkor bizonyára alaposan ismeri ezt a remek oldalt.

Kérdezem: mi az ördöngős búsfenének teszed fel a kérdés itt, mikor az oldalon kimerítő választ lehet kapni?????

Pusztán csak fecserészünk????? Mert olyan izgalmas kérdéseket föltenni, aztán lesni a válaszokat??? Végre történik valami?

2009. nov. 20. 13:13
 17/21 anonim ***** válasza:

jelentem:az oroszok már a spájzban vannak.A tuskók meg már a konyhában.

kedves utolsó, remélem lesed a választ.

2009. nov. 20. 14:34
 18/21 A kérdező kommentje:

Tegnapi 13:13-as hozzászólónak:Ha tudnál olvasni,akkor észrevetted volna,hogy a receptben ajánlott rúd nem áll rendelkezésemre,ezért kerestem alternatívákat!Ebből is látszik,hogy a paraszt terem,mint a gomba!!Kösztük te is...csak te pöfeteg vagy,amit a réten általában felrugni szoktam!!!

Drága Erica!A virslis megoldás szuper...ki is fogom próbálni!!!

2009. nov. 21. 21:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hali csajok ! ne hagyjuk magunkat!

lehet,hogy egy töketlen kakas tévedt a tyúkudvarba.

csipkedjük ki innen!

pusz a normális és kedves válaszolóknak.

kedves kérdező, szuper a hasonlatod, csak még annyit,hogy

a pöfeteg még büdös is.

-e-

2009. nov. 23. 08:05
 20/21 A kérdező kommentje:

XDDDD!!!!

Hogy mennyire igazad van!!!

Köszi lányok a hozzászólásokat!!

2009. nov. 23. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!