Van ötletetek, hogy a citromos álom tortát citrom helyett milyen ízben és hogyan lehetne megcsinálni?
Figyelt kérdés
A sütés nélküli,babapiskótás változatra gondolok.2013. nov. 14. 09:19
1/11 anonim válasza:
Konkrétan barmibol szerintem, bar nem tudom, hogy pontosan melyik receptre gondolsz. Eper, banán,alma, szilva, stb.
2/11 A kérdező kommentje:
Arra gondolok,amelyikhez csak habot kell felverni,és rétegezni a babapiskótával.nem szeretném,hogy gyümölcsdarabok legyenek a habban,mégis valami intenzívebb ízt szeretnék elérni.Abszolút kezdő vagyok mindenféle konyhai tevékenységben,ezért kérem a segítségeteket....
2013. nov. 14. 09:32
3/11 anonim válasza:
En nagyon finomat tudok. Malnas tejfolos! Egy sor babapiskota malnaszorpbe vagy barmilyen gyumolcslebe megmartva,ra cukorral izesitett tejfol vastagon,esetleg citromlevet is tehetsz hozza,ha szereted, majd szord meg malnaszemekkel. Utanna elorol minden,lenyeg,hogy malnaval fejezd be. Hutobe nehany ora alatt osszeernek az izek.Nem is gondolnad,de isteni finom!!!
4/11 anonim válasza:
Akkor valamilyen szörpöt használj.
5/11 A kérdező kommentje:
A cukros tejfölt meg összekeverhetem a felvert tejszínnel,ugye?Csak hogy kicsit kiadósabb legyen...És nagyon köszi az ötleteket nektek!
2013. nov. 14. 09:47
6/11 anonim válasza:
Még egy ötlet:
Gyümölcsjoghurt, tejszín és kevés tejben oldott zselatinból is finom krémet kapsz.
Nagyobb tortába 4 pohár joghurt. 2-2,5 dl keményre vert tejszín, 4 evőkanál tej és kis zacskós zselatin
Kisebb tortába 2 joghurt, 1,5 dl tejszín 4 evőkanál tej és egy kis zacskós zselatin
7/11 anonim válasza:
Én csináltam már naranccsal citrom helyett, és nagyon finom lett.
8/11 anonim válasza:
Keverheted a tejfolt persze. Remelem izleni fog,ha azt csinalod. Elrontani nem lehet.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a málnás lesz a nyerő :)
2013. nov. 15. 07:12
10/11 anonim válasza:
Ez amálnás tényleg jól hangzik és nagyon egyszerű. Lehet kipróbálom tavassazl én is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!