Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhahúsból szoktatok rántott...

Marhahúsból szoktatok rántott húst készíteni?

Figyelt kérdés
Ki lehet ugyanúgy klopfolni mint a sertést? Megpuhul? Milyen részéből érdemes?
2009. nov. 17. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem marhahúsból nem nagyon lehet, mert kemény. Bár talán lesz, aki tud valami jó praktikát erre. Én is örülnék neki.Borjúból igen, konkrétan a bécsi szelet borjúcombból készül.Ugyanúgy klopfolod, sózod, panírozod mint a karajt vagy a csirkemellet. Hamarabb megsül mint a karaj és nagyon finom! Karika citrommal szokás tálalni.
2009. nov. 17. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
2009. nov. 17. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi nem fogysztunk sertéshust,csak marhahust,ugyhogy mi abbol csinälunk ràntott husit.
2009. nov. 17. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Borjúból csinálhatsz. Marhából maximum bélszínből, de azt kár volna erre elpazarolni. Minden másból kemény lesz mint a cipőtalp.
2009. nov. 17. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Olyan lessz mint a cipőtalp mert a só ráadásul keményíti is a marhahúst, ha sütöd...
2009. nov. 17. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

attól, hogy nem csináljuk, nem biztos, hogy nem is lehet...

Mi szoktuk marhából is, előtte 1 nappal kiklopfolom és beáztatom szénsavas ásványvíz és tej keverékébe (házitejbe szoktam), ez jól felpuhítja a husit, másnap fedő alatt rántom. Jó étvágyat!

2009. nov. 18. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!