Marhahúsból szoktatok rántott húst készíteni?
Figyelt kérdés
Ki lehet ugyanúgy klopfolni mint a sertést? Megpuhul? Milyen részéből érdemes?2009. nov. 17. 16:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem marhahúsból nem nagyon lehet, mert kemény. Bár talán lesz, aki tud valami jó praktikát erre. Én is örülnék neki.Borjúból igen, konkrétan a bécsi szelet borjúcombból készül.Ugyanúgy klopfolod, sózod, panírozod mint a karajt vagy a csirkemellet. Hamarabb megsül mint a karaj és nagyon finom! Karika citrommal szokás tálalni.
3/6 anonim válasza:
Mi nem fogysztunk sertéshust,csak marhahust,ugyhogy mi abbol csinälunk ràntott husit.
4/6 anonim válasza:
Borjúból csinálhatsz. Marhából maximum bélszínből, de azt kár volna erre elpazarolni. Minden másból kemény lesz mint a cipőtalp.
5/6 anonim válasza:
Olyan lessz mint a cipőtalp mert a só ráadásul keményíti is a marhahúst, ha sütöd...
6/6 anonim válasza:
attól, hogy nem csináljuk, nem biztos, hogy nem is lehet...
Mi szoktuk marhából is, előtte 1 nappal kiklopfolom és beáztatom szénsavas ásványvíz és tej keverékébe (házitejbe szoktam), ez jól felpuhítja a husit, másnap fedő alatt rántom. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!