3 különböző ízű pudingport egyszerre össze lehet főzni?
3cs puding kellene a receptembe, de variálni szeretnék, és nem egyízűt szeretnék.
Meglehet oldani? Vagy semmi különbség nincs?
Persze összefőzheted, csak nem biztos, hogy ízletes lesz. Egyiknek sem fogod érezni igazán az ízét. Azért ehetetlen nyilván nem lesz, hisz mind édes dolog. Olyan, mintha összekevernél baracklekvárt almalekvárral és szilvalekvárral... Mindegyik édes, finom, ehető összekeverve is, de valószínűleg egyik íze sem fog úgy kihangsúlyozódni. Kicsit gusztustalanul is nézhet ki, de rossz íze biztosan nem lenne.
Én nem keverném össze, csak ha nincs más lehetőség.
Mondjuk fahéj ízűt simán összekevernék csokoládé vagy vanília ízűvel. De már a csokit nem keverném a vaníliával, vagy két különböző gyümölcsízűt sem egymással.
Nagyon finom is lett! :)
Itt olvastam a kerdesek kozott, és joparszor kertek segítséget a mezes tejszelethez, gondoltam én is megcsinalom, de valahogy atkellett varialnom azt a receptet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!