Langost csinalok, es szeretnek ra valamilyen fokhagymasat. Mit tegyek az aprora zuzott fokhagymaval?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 15:18
2/10 anonim válasza:
Kétféle mártást vagy kenceficét szoktam csinálni:
Olaj, fokhagyma, só, fehér bors /az gyengébb, édesebb/ összekeverve.
Vagy a másik a kedvencem: tejföl, fokhagyma, só, fehér bors, őrölt chili paprika. Isteni!!!
A chilit kihagyhatod és a borsot ha nem bírod lehet helyettesíteni borsika fűvel az még gyengébb.
3/10 anonim válasza:
Az első az a mujdei, nagyon jó!
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi nektek a valaszokat, mindket valtozatot megcsinalom mert szeretjuk az eroset. Chilivel meg sohasem ettem, de mar alig varom h. kesz legyen.
2013. nov. 10. 15:33
5/10 anonim válasza:
szétzúzol 5-6 gezrezd megsózód és öntesz rá úgy 1 deci vizet.jól elkevered és már kész is
6/10 anonim válasza:
Én nem vízzel szoktam összekeverni, mert az csak eláztatja a ropogós lángost... Olajjal kell.
7/10 anonim válasza:
Mi is egy kevés olajba tesszük a zúzott fokhagymát és azzal kenjük meg a lángost! :)
8/10 anonim válasza:
nem kell leönteni és nem ázik el
9/10 anonim válasza:
Mi nem teszünk rá annyi vizet, éppen csak hogy pépesebb legyen a zúzott fokhagyma. Úgy sokkal ízesebb marad.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom minenkinek a valaszt.
2013. nov. 13. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!