Cseresznye paprika fokhagymával töltve! Tudnátok hozzá receptet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 10:24
1/4 anonim válasza:
Még sosem csináltam, de ha valakivel ki szeretnék tolni, akkor: kiszedném a paprika csutáját (szigorúan csak kesztyűben dolgoznék), megpucolnék 1-2 girizd fokhagymát, és vagy egészben, vagy zúzottan tömném bele a paprikába.
Körözött mellé frissen tálalva, vagy ha savanyúságként főtt étel mellé, akkor cukros-ecetes vízben adnám elé.
Téli savanyúságként egy általános levet főznék neki, és az üvegbe rakott "csodát" azzal leöntve, majd úgy adnám át neki. :)))
Nem tudom, hogy megér-e az egész ennyi macerát?
2/4 anonim válasza:
Én is imádom a savanyúságokat, a CBA-ban néztem hétvégén,hogy kb 5ezer Ft az ilyen savanyúságoknak a kg-ja, így szerintem megéri a macerát.
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok és hogy a kérdésedre is válaszoljak :)
4/4 anonim válasza:
Most látom,h ez nem is savanyúság, bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!