Bobbibrown kérdése:
Hol kaphatnék olyan mikrót, aminek fordítva nyílik az ajtaja?
Figyelt kérdés
A legtöbb mikró balos, nekem pedig a helyszűke miatt jobb lenne, ha a másik irányból tudnám kivenni belőle az ételt.
Létezik valahol ilyen?
2013. nov. 8. 12:12
11/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam bele a szekrény elhelyezésnél ebbe, hogy bonyodalmas lesz majd kivenni belőle. Hosszúkás a konyhám és a legelső magas szekrényemnek van kihagyva hely a mikrónak, a szekrény előtt pedig annyi hely van hogy beférek, utána a gáztűzhely van. Szóval kicsit elmértem. NEm baj azért nem lehetetlen melegíteni rajta, csak kényelmesebb lett volna ha a másik irányból tudom kivenni és nem kell belépni a falhoz ehhez.
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
2013. nov. 13. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!