Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol kaphatnék olyan mikrót,...

Bobbibrown kérdése:

Hol kaphatnék olyan mikrót, aminek fordítva nyílik az ajtaja?

Figyelt kérdés

A legtöbb mikró balos, nekem pedig a helyszűke miatt jobb lenne, ha a másik irányból tudnám kivenni belőle az ételt.

Létezik valahol ilyen?

2013. nov. 8. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Létezik :) Nekünk is ilyen van . Szerintem csak körül kell nézni több helyen , biztos találsz :)
2013. nov. 8. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, nézz körül jobban. Nekem pl olyan van ami föntról nyílik lefelé. Azt bárhová tehetem.
2013. nov. 8. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá ha valahova elmennél nézelődni, mert pl hűtőknél is gyakran felcserélhető az ajtó. Mikrónál is van ilyen, tehát ne csüggedj ha csak balosat találsz, mert lehet, hogy meg lehet fordítani.
2013. nov. 8. 12:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem adom fel és keresek. Igazából ez a lenyíló lenne a legjobb megoldás.
2013. nov. 8. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Lenyíló is van, én dolgoztam olyannal.

És nem ipari volt, ( a teljesítménye) bár ipari méretű...

2013. nov. 8. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Néztem képeken most lefelé nyílósokat, sajnos általában beépíthetőek, és többszázezerbe kerülnek.
2013. nov. 8. 19:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, hát akkor lehet nem lesz lenyílósom. :(

De már az is jó lenne ha fordítva nyílna, mint az átlag.

2013. nov. 9. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Olyat meg egyet se láttam.

Itt néztem:

[link]

Itt van egy nem beépített lefelé nyíló ez a legolcsóbb itt:

[link]

2013. nov. 9. 10:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Hát ez elég drága mulatság lenne nekem. Nem tudom erre miért nem gondoltak, hogy másik irányba is nyíljon, ennyivel nehezebb lenne ezt legyártani vajon?
2013. nov. 11. 09:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Konzervbontóból is alig van balkezes, akkor mikróból, amit viszonylag jól tud balkezes is használni, gondolhatod, hogy nem árasztják el a piacot.

Sőt!

Az árnyékolás, meg az egész mikró megtervezése miatt, szerintem ez ilyen szabvány szerű dolog.

És mivel az összes mikrót így gyártják, ezért alapból be kell kalkulálni a berendezés megtervezésébe, hogy hova kerüljön.

Végül is olyan szempontból hasznos, hogy legalább tervezhető, mivel csak ilyen van.

Bár ez gondolom nem vigasztal... Hát ez van.

(Egyébként átszerelhetős ajtajú biztos hogy nincs, ez nem egy hűtőszekrény, mágneses ajtóval, meg a mikrohullám árnyékolás miatt is rámennek a biztonságra, szóval ezek nem igazán szerelhetőek.)

2013. nov. 11. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!