Mitől lesz barna a tészta teteje?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a tésztám teteje sosem sül meg barnára. Nem marad nyers a tészta, sőt nagyon finom és omlós, de a teteje világos marad. Próbáltam már felvert tojással, vagy csak simán tojássárgájával lekenni, de egyik sem segített. Arra is gondoltam már, hogy a sütőmmel van valami baj. Ötletek?2013. nov. 7. 23:02
1/1 anonim válasza:
Alul-felül tudod sütni ,vagy csak alul süti ? Én nem nagyon csinálok tésztás ételeket,de fóliát szoktál tenni rá ? Ha igen,akkor ugye nem a fényes részének kell kívül lenni,hanem a másiknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!