Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS, lagris barna rizsnek...

SOS, lagris barna rizsnek ugyan úgy bele kell dagadnia a zacskóba, vagy az nem dagad úgy meg mint a sima fehér rizs?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]


Már fő 25 perce ahogy a dobozon van írva, de nincs megdagadva.Honnan tudom mikor jó?Soha nem ettem, főztem még barna rizst


2013. nov. 5. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Óó a barna rizst másképp kell elkészíteni mint a simát . Egyszer én is megjártam vele...Nagyon sok idő kell mire megfő :/
2013. nov. 5. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt pl . : [link]

A barnarizs elkészítése :

Elkészítés előtt válogassuk át, és finom szűrőben folyóvíz alatt mossuk meg a szemeket. Ajánlatos beáztatni 12 órára, így hamarabb megfő, ezáltal sokkal több vitamin, ásványi anyag marad meg benne, valamint puhább, élvezhetőbb lesz. 2-2,5-szeres mennyiségű vízzel, a legkisebb lángon 40-45 percig főzzük. Ezután elzárjuk alatta a lángot, és a lábas tetejére konyharuhát teszünk, így hagyjuk tovább puhulni. Ez az alap barnarizs, amelyet különböző ételek elkészítéséhez használunk.

2013. nov. 5. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!