Nagyon fontos. Most megegyem vagy ne? A tojás még jó lehetett?
Figyelt kérdés
Most csináltam meg a pizza tésztáját, amibe a hűtőből kapásból kivettem a tartóban lévő tojást. Semmi baja nem volt. Mikor feltörtem olyan volt, mint általában, nem volt furcsa szaga, nem volt elszíneződve, azonban mikor kinyitottam a hűtőt, észrevettem egy csomó másik tojást, ezért megnéztem, mi van arra ráírva, amit én használtam: HUF1023 akkor dobhatom ki az egész tésztát:/???2013. okt. 30. 15:19
1/5 anonim válasza:
Ha ez lejárat és hütőben volt akkor még semmi baja a tojásnak. lejárat után még 2-3hétig jó csak már nem friss.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, a hűtőben volt. Köszönöm szépen, megnyugtattál, akkor folytatom a sütést:D
2013. okt. 30. 15:26
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted. :) Én olyan tijásokat eszek, amiken még pecsét sincs, mert apám tyúkja tojta, sokszor 4-5 hét telik el, mire megesszük. Az látszana rajta, ha rossz lenne. Főleg úgy, hogy magas hőmérsékleten sütöd, semmi bajod nem lehet tőle.
4/5 anonim válasza:
Én is mindig attól paráztam ,hogy jajj még jó lehet a tojás ? Aztán egyszer egyiket leütöttem,na megéreztem hogy rossz volt :D de a maradék még akkoris jó volt ,ami ugyanakkor lett véve mint az . Szóval ha rossz a tojás,azt lehetetlen nem észrevenni :D
5/5 anonim válasza:
A pizza tésztájába nem szoktam tojást tenni.
Én felütés után mindig megszagolom, mert mi csak házi tojást használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!