Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Minipalacsinta? Hogyan?

Minipalacsinta? Hogyan?

Figyelt kérdés

60 g liszt

1 kk szódabikarbóna

1 natúr joghurt

1 tojás

A joghurtot a tojással felvertem, hozzákevertem a lisztet a szódabikarbónával és kis alakú kerek palacsintákat sütöttem. Ebből az adagból most 10 mini palacsintám lett, amit mézzel, majd lekvárral és végül nutellával is kipróbáltunk.

ez a recept...viszont nekem nincs semmilye "szerkezetem" ,hogy kicsit legyenek...esetleg ugy kell,hogy kevesebbet teszek a rendes palacsintasutobe? de akkor hogy lesznek ilyen vastagok?

2013. nov. 7. 18:50
 1/4 A kérdező kommentje:

kiderult h van dorkedlisutonk :D

ez a recept szerintetek jolesz hozza?

2013. nov. 7. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az a dorkedli? Én tarkedlit ismerek. [link]
2013. nov. 7. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindig tokeletesen sikerul. Keves tesztat ontok a serpenyobe,de nem oszlatom el,mint a hagyomanyos palacsintanal,hagyom ugy,ahogy magatol elterul. Ennyi.
2013. nov. 7. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit a harmadik írt. Megfelelő sűrűségnél tuti nem szalad szét, hanem kicsi palacsinta lesz az eredmény :)
2013. nov. 8. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!