Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mennyit költ karácsonyi...

Ki mennyit költ karácsonyi főzésre? Én szeretnék 4 főre/felnőtt/úgy kb 40000-45000 költeni végül is nagy ünnep.

Figyelt kérdés

A párom azt mondta jó lesz a rántott hús is és felesleges költeni😔

Ti mennyit költenek a karácsonyi ünnepi menüre?

Mi lesz nálatok a menü?

ma 06:44
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
50-et minimum, pedig csak 3-an vagyunk.
ma 06:46
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Hó vége. Remélem lesz itthon tészte krumpli liszt tojás hogy kibírjuk a januári fizuig.
ma 06:51
 3/9 anonim válasza:
Nálunk 1 felnőtt van és 2 gyerek (1 kamasz és 1 kisiskolás). Igazából mindent megvettem már, így már 0 ft-ot. Töltött egész csirke lesz főtt krumplival és mákos bejgli (diósat nem szeretik a gyerekek, így nem csinálok). Mivel már tavaly nem voltak hajlandóak levest is enni, így annak elkészítését is skippeltem. A halat nem szeretjük, így halászlé sosincs.
ma 06:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom annyit költenek, amennyire igényük van, és amennyit meg is engedhetnek maguknak.

Van olyan is, aki költhetne többet, de nincs rá igénye, és sajnos olyanok is vannak, akiknek az anyagi lehetőség jelenti a korlátot.

Van jelentősége, hogy mások mennyit költenek?

ma 07:31
 5/9 anonim válasza:
kb 20000 kaja, 10000 süti. Minden rendelve, mert nem cseszem el az egész napomat erre. 3 felnőtt 3 kis gyerek.
ma 07:41
 6/9 anonim ***** válasza:

3 fő, mivel sok minden van itthon, vagyis abból lesz a menü nagy része, így kb 5-7 ezer körül fogok még költeni, 3 szelet halat veszek

lesz:

töltött káposzta

rántott halszelet franciasalátával és krumplipürével

sajtos pogácsa, linzer és mézes krémes

25.én anyukámékhoz megyünk ebédre, 26.én anyósomékhoz

ma 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
nincs karácsonyi menü ,viszont karácsonyi sütik igen mézes kalács vanilias kifli .
ma 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Halászlé alap de horgászok úgyhogy ez nem gond.

Pulykasült és lazac szokott lenni hozzá sütemény pl zserbó, diós kosár.

Szerintem 20-25ezerből kijön.4-en vagyunk.

ma 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy sima ebéd is párezer forintba jön ki, nem lesz ez másként karácsonykor sem.
ma 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!