Rizseshús és tarhonyáshús főzésekor mik a helyes arányok?
Figyelt kérdés
Azaz húsból vagy rizsből/tarhonyából raktok bele többet (kiindulási tömeg), esetleg ugyanannyit?
Mindkét étel esetén érdekelne.
dec. 15. 12:52
1/8 anonim válasza:
Nem igazán értem, de én külön csinálom meg a rizst, a tarhonyát meg a húst, csak aztán, kajáláskor teszem össze, amilyen arányban akarom.
2/8 anonim válasza:
1kg husi és kb 30 dkg rizs vagy tarhonya száraz állapotban.
4/8 anonim válasza:
4-es: az nem rizses/tarhonyáshús, hanem hús risszel/tarhonyával. Teljesen más íze van, ha a tarhpnya/rizs a hús szafjában fö meg.
6/8 anonim válasza:
Nálam a rizses hús az 50 dkg hús és 25 dkg rizs (szárazon ennyi).
Tarhonyás hús: 50 dkg hús és 25 dkg tarhonya (szárazon ennyi).
7/8 anonim válasza:
Most tényleg le lett pontozva #1? Ennyi savanyú gyökeret
8/8 anonim válasza:
Mivel amit az első írt, az nem hasznos, nem tarhonyás- vagy rizseshús, amiről ír, ezért (kivételesen) érthető a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!