Sütiben a vajat, margarint lehet zsírral helyettesíteni?
Figyelt kérdés
ma 07:28
1/2 anonim válasza:
Attól is függ milyen sütemény.
Egy vajas krémet nem lehet zsírral helyettesíteni, a tésztába esetleg lehet jó a zsír, de az se biztos.
Sós süteményekhez jó a zsír, illetve az olyan édes süteményekbe is jó lehet, ahol a zsiradék nem dominál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!