Cordon bleu házilag?
Figyelt kérdés
Ti hogy csináljátok?2009. nov. 16. 13:55
1/9 anonim válasza:
Kiklopfolt vékony szelet husiba tegyél sonkát és sajtot, panírozd be és süsd ki!
2/9 anonim válasza:
Az eredeti recept szerint, a cordon bleu vastagabbra vágott borjúcombból készül, melybe zsebet vágsz, ebbe vékony sonkaszelet és nemes, ízes hegyi sajt (pl. ementáli) kerül, majd hagyományos panírozás után az egészet vajban kisütöd!
3/9 anonim válasza:
Én így készítem:1 nagy fej vörös hagymát kevés olajon megfonnyasztok,teszek rá gombát(ez nem kell bele,de mi így szeretjük) fokhagymát sót vegetát,ha megsült bele aprítom a sonkát,bele reszelem a sajtot.Jól össze keverem,és ezt töltöm vékonyra szeletelt kiklopfolt karajba vagy pulyka mellbe.Panírozom és bő olajban kisütöm.
4/9 anonim válasza:
Nekem azzal ha simán bepanírozom az a bajom, hogy kifolyik minden belőle. Ezért úgy készítem, hogy a viszonylag nagyobb husit kiklopfolom, majd bele a sajt és a sonka, majd feltekerem és alufóliába szomagolom, mint egy szaloncukrot. Mármint a formája lesz olyan. Pár percre forrásban lévő vízbe dobom, majd kiszedem, kibontom, akkor a hús már tuti nem deformálódik, nem folyik ki semmi beéőle, és ezek után panírozom be.
5/9 anonim válasza:
Én csirkemellből szoktam készíteni. Félbevágom, kicsit kiklpofolom, sózom ráfektetem a sonkát feltekerem, bepanírozom és kisütöm. Majda ha kivettem az olajból még azon melegében bevágom 2-3 csikban a tetejét és sajtot reszelek rá.Így a sajt megolvad, belefolyik a bevágásokba. Azért nem szoktam beletölteni a sajtot, mert mindig kifolyt. Ezt viszont egyszer egy étteremben láttam és nálunk nagyon bevált.
6/9 anonim válasza:
17:52-es:az is jó amit az utolsó ir,de van még egy fortléy,hogy ne follyon ki a sajt,h. mikor feltekered,vagy félbehajtod akkor a két oldalát felhajtod és igy tekered v. hajtod félbe..igy tuti nem folyik ki a sajt!!
7/9 anonim válasza:
15,35 vagyok.
A sütés után én is felvágom és reszelek rá még pluszba sajtot.De nekem sosem folyik ki belőle sütéskor semmi.
Én 2x panírozom,és a panírozás előtt legalább fél nappal megtöltöm.Még össze sem bököm fogpiszkálóval,mert nincs rá szükség.Ha így áll egy dobozban feltekerve,azután van beforgatva 2x nem folyik ki belőle semmi.
8/9 anonim válasza:
tegnapelőtt 17:52-es: nekem az a trükkön hogy ne folyjon ki a sajt, hogy a húaszeletek szélét bekenem tojással kb 1 sz-es sávban, töltés után jól összenyomom és fogpiszkálóval vagy hústüvel összetüzm, utánna panirozom és sütöm. Igy még soha nem folyt ki.
9/9 anonim válasza:
16:30 ez is jó fortély a sajt kifolyásának elkerülése érdekében,egyszer kipróbálom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!