Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cordon bleu házilag?

Cordon bleu házilag?

Figyelt kérdés
Ti hogy csináljátok?
2009. nov. 16. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Kiklopfolt vékony szelet husiba tegyél sonkát és sajtot, panírozd be és süsd ki!
2009. nov. 16. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Az eredeti recept szerint, a cordon bleu vastagabbra vágott borjúcombból készül, melybe zsebet vágsz, ebbe vékony sonkaszelet és nemes, ízes hegyi sajt (pl. ementáli) kerül, majd hagyományos panírozás után az egészet vajban kisütöd!
2009. nov. 16. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Én így készítem:1 nagy fej vörös hagymát kevés olajon megfonnyasztok,teszek rá gombát(ez nem kell bele,de mi így szeretjük) fokhagymát sót vegetát,ha megsült bele aprítom a sonkát,bele reszelem a sajtot.Jól össze keverem,és ezt töltöm vékonyra szeletelt kiklopfolt karajba vagy pulyka mellbe.Panírozom és bő olajban kisütöm.
2009. nov. 16. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem azzal ha simán bepanírozom az a bajom, hogy kifolyik minden belőle. Ezért úgy készítem, hogy a viszonylag nagyobb husit kiklopfolom, majd bele a sajt és a sonka, majd feltekerem és alufóliába szomagolom, mint egy szaloncukrot. Mármint a formája lesz olyan. Pár percre forrásban lévő vízbe dobom, majd kiszedem, kibontom, akkor a hús már tuti nem deformálódik, nem folyik ki semmi beéőle, és ezek után panírozom be.
2009. nov. 16. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Én csirkemellből szoktam készíteni. Félbevágom, kicsit kiklpofolom, sózom ráfektetem a sonkát feltekerem, bepanírozom és kisütöm. Majda ha kivettem az olajból még azon melegében bevágom 2-3 csikban a tetejét és sajtot reszelek rá.Így a sajt megolvad, belefolyik a bevágásokba. Azért nem szoktam beletölteni a sajtot, mert mindig kifolyt. Ezt viszont egyszer egy étteremben láttam és nálunk nagyon bevált.
2009. nov. 16. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
17:52-es:az is jó amit az utolsó ir,de van még egy fortléy,hogy ne follyon ki a sajt,h. mikor feltekered,vagy félbehajtod akkor a két oldalát felhajtod és igy tekered v. hajtod félbe..igy tuti nem folyik ki a sajt!!
2009. nov. 16. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

15,35 vagyok.

A sütés után én is felvágom és reszelek rá még pluszba sajtot.De nekem sosem folyik ki belőle sütéskor semmi.

Én 2x panírozom,és a panírozás előtt legalább fél nappal megtöltöm.Még össze sem bököm fogpiszkálóval,mert nincs rá szükség.Ha így áll egy dobozban feltekerve,azután van beforgatva 2x nem folyik ki belőle semmi.

2009. nov. 16. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 17:52-es: nekem az a trükkön hogy ne folyjon ki a sajt, hogy a húaszeletek szélét bekenem tojással kb 1 sz-es sávban, töltés után jól összenyomom és fogpiszkálóval vagy hústüvel összetüzm, utánna panirozom és sütöm. Igy még soha nem folyt ki.
2009. nov. 18. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
16:30 ez is jó fortély a sajt kifolyásának elkerülése érdekében,egyszer kipróbálom!:)
2009. nov. 18. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!