Waldorf salátát csinálok, és van olyan recept, ami azt írja, hogy 1-2 percig főzni kell az apróra vágott zellert, a másik azt írja nem kell főzni. Főzzem, vagy sem? Aki csinált már ilyet, kérem írja meg a tapasztalatát!
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 08:50
1/3 anonim válasza:
En szeretem a zellert nyersen,ha ropog, en nem foznem. Izles kerdese.:)
2/3 anonim válasza:
HA belemártod forró vizbe pár percre, akkkor picit puhább lesz, de még roppanós.
Próbáld ki, hogy neked nyersen ízlik-e, ha igen, akkor nem kell vele semmit tenni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kicsit főztem rajta,nekem úgy jobban ízlett!! :)
2013. nov. 6. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!