Porcukor helyett, milyen lenne a sütiben a szőlőcukor?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 07:46
2/3 anonim válasza:
Jó, én rendszeresen használok szőlőcukrot sütikhez, de kicsit több kell belőle, mert szerintem nem annyira édes, mint a porcukor.
3/3 anonim válasza:
Állaga majdnem ugyanolyan, mint a porcukoré, csak egy parányival szemcsésebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!