Meddig állhat a fagyasztóban a libamáj? Illetve, hogy készítsek Libamájpástétomot?
Vettem libamájat, de sajnos nem tudtam rögtön megcsinálni pástétomnak, így le kellett fagyasztanom. Mennyire tesz rosszat neki? Gondolom nem jó, ha ilyen nemes étel sokáig áll a fagyóban?!
Libamáj pástétomot akarok csinálni egyébként. Mikor kiveszem a fagyasztóból, ugyanúgy mint a húst, hagyjam állni vízben, és várjam míg kiolvad teljesen?
Illetve vettem libazsírt és tokaji aszút a pástétom elkészítéséhez, de még sosem csináltam, szóval érdekelne, hogyan kell?
Tudom, hájjal jobb, de most ezek vannak, ebből kell megoldanom.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
LOL, "ilyen nemes étel", hát, kis barátom, mifelénk libát libával esznek, nagyon sokan libáznak, ha valami koppan a fejeden, akkor az leginkább A: Libamáj, B: Libacomb, C: talán jégeső.
Most például jön a Márton napi libafesztivál, a skanzenben, Nyíregyen, lesz libaszépségverseny, libafuttatás, liba sütve, főve, párolva, darálva, reszelve, flambírozva, nyárson és roston. Ilyen nemes étel... fagyasztóban majdnem mindegy, eláll bármeddig. Nem árt neki, ne olvadjon fel. Mondjuk én leginkább a macskáknak adom a belsőségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!