Meddig állhat a fagyasztóban a libamáj? Illetve, hogy készítsek Libamájpástétomot?
Vettem libamájat, de sajnos nem tudtam rögtön megcsinálni pástétomnak, így le kellett fagyasztanom. Mennyire tesz rosszat neki? Gondolom nem jó, ha ilyen nemes étel sokáig áll a fagyóban?!
Libamáj pástétomot akarok csinálni egyébként. Mikor kiveszem a fagyasztóból, ugyanúgy mint a húst, hagyjam állni vízben, és várjam míg kiolvad teljesen?
Illetve vettem libazsírt és tokaji aszút a pástétom elkészítéséhez, de még sosem csináltam, szóval érdekelne, hogyan kell?
Tudom, hájjal jobb, de most ezek vannak, ebből kell megoldanom.
LOL, "ilyen nemes étel", hát, kis barátom, mifelénk libát libával esznek, nagyon sokan libáznak, ha valami koppan a fejeden, akkor az leginkább A: Libamáj, B: Libacomb, C: talán jégeső.
Most például jön a Márton napi libafesztivál, a skanzenben, Nyíregyen, lesz libaszépségverseny, libafuttatás, liba sütve, főve, párolva, darálva, reszelve, flambírozva, nyárson és roston. Ilyen nemes étel... fagyasztóban majdnem mindegy, eláll bármeddig. Nem árt neki, ne olvadjon fel. Mondjuk én leginkább a macskáknak adom a belsőségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!